Inrichting woningfamilie vanbroekhuizen.

Het ontwerp voor dit huis vond Erik op een plaatje op internet en met ons interieuradvies werd het een stoer, landelijk familiehuis.

We lieten dit huis bouwen naar een plaatje dat we vonden op internet.


Bewoners: Erik & Gretha met hun drie kinderen Tim, Sam en Isa
Wat: moderne landelijke vrijstaande woning uit oktober 2017
Woonsmaak: Modern en stoer

Familie Naberman wilde niet per se verhuizen, ze woonden al op een fijne plek. Maar toen er tegenover hun huis een nieuwwbouwijk zou komen, begon het toch te kriebelen. Met een afbeelding die Erik op internet vond ging het stel op zoek naar de ontwerper ervan en samen met een architect bedacht het stel een variant op het huis van het plaatje dat aan al hun wensen voldoet. Het resultaat: een stoer, landelijk vrijstaand huis met een tuin op het zuiden, genoeg slaapkamers voor de kinderen, twee badkamers en een ruime bijkeuken.

Voor de inrichting van het huis kwamen Erik en Gretha naar onze winkel. Samen met de styliste dachten de bewoners na over de kleuren, meubels en uitstraling die het nieuwe huis zou moeten krijgen. Erik en Gretha verzamelden inspiratie in woontijdschriften en wij vertaalden die ideeën naar hun nieuwe huis.

Voor de inrichting van het huis gingen Erik en Gretha naar onze winkel. Samen met de styliste dachten de bewoners na over de kleuren, meubels en uitstraling die het nieuwe huis zou moeten krijgen. ‘Vooral Erik was er veel mee bezig,’ vertelt Gretha, ‘hij kocht elke keer allerlei woontijdschriften om inspiratie op te doen. Die tijdschriften en ook veel zoeken op internet naar wat we mooi vonden hielpen ons bij het bepalen van de inrichting van het huis.’ Ook de adviezen van de styliste vonden de bewoners heel fijn: ‘Zij kijkt toch op een andere manier naar een huis dan wij. Zelf zouden we de blauwe stoeltjes in de woonkamer bijvoorbeeld niet gekozen hebben. Maar hier passen ze perfect!’
Op de eerste verdieping van het huis zijn drie slaapkamers, een toilet en twee badkamers. Voor de badkamers kozen de bewoners voor waterdicht Beton Ciré op de wanden: ‘Hierdoor komt het stoere beton dat we beneden hebben ook boven terug. We vinden niet alleen de uitstraling heel mooi, het is ook nog eens heel goed schoon te houden, zo zonder tegels!’ Op de vloeren op de eerste verdieping van het huis ligt pvc met houtlook in een visgraatmotief. ‘Ook dit is goed schoon te maken en het patroon past weer goed bij het landelijke karakter van het huis. De grijze tint die we kozen is heel neutraal, daardoor past alles er goed bij, zelfs andere houtkleuren!’
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ook toe aan een nieuwe binnenkijker?

Wij adviseren en helpen je graag van A tot Z!

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.